Skip links

#14. Jonathan, directeur van ADRA

Het maatschappelijk middenveld hertekenen

Onze podcasts worden opgenomen in het Frans. Beluister hier de originele versies. 

🎧 Het leven van Jonathan veranderde volledig toen hij besloot het roer om te gooien. Hij liet samen met zijn vrouw alles achter en trok de wereld rond met de welzijnsprojecten van het internationale netwerk ADRA. Vervolgens pikte Jonathan de draad weer op aan het hoofd van ADRA België. 

 Hij vertelt ons hoe zijn dag eruitziet als directeur van de vzw: de vele petjes die hij moet opzetten in zijn functie, de uitdagingen waar hij mee geconfronteerd wordt, zijn visie op leiderschap en de bedenkingen die hij maakt als manager, en de voldoening die hij put uit zijn werk en passie. Of hoe hij zich niet kan inbeelden ooit nog een ander beroep te kiezen. 

 De vzw ADRA is met het initiatief ‘The Social Food Truck’ de grote winnaar geworden van ASBLissimo, een wedstrijd die elk jaar de meest vernieuwende vzw bekroont. Nogmaals proficiat aan alle kandidaten! Tijd nu om het verhaal van Jonathan te beluisteren.   

Meer info?   

📖 Jonathan beveelt ons de mierentrilogie van Bernard Werber aan. 

Wil je zelf het woord nemen in onze podcast? Stuur dan gerust een e-mail naar podcast@guidesocial.be 

Deze podcast kwam tot stand met de steun van onze partners: de Franse Gemeenschapscommissie (COCOF), Agence pour le Non-Marchand, BenVox, Agence Digitale Solidaire. 

Beluister de podcast op jouw favoriete platform